Стара Загора 6000 ул. Хаджи Димитър Асенов 119

0988/ 872 897 office@psitsecurity.com

Проекти Домофонни системи.

Монтаж на домофон Стара Загора

Аналогова аудио домофонна система "ERTE", базов модел, който позволява прозвъняване и провеждане на разговор от входното табло до абонатите и отключване на входната врата от всеки домофонен апарат.

домофон

Цифрова аудиодомофонна система "LASKOMEX" - Стара Загора

, Система е интегрирана с контрол на достъп и може да се надгради до видеодомофонна система. При тази система повикването на абонат се осъшествява чрез въвеждането на номер отговарящ на номера на апартамента(абонат), освен разговор и отключване от абоната има възможност за индивидуален код на всеки абонат и чип-карта за отключване на входната врата. При тази система всеки абонат може да си избира между три режима на работа на самия им домофон. Първия режим е тих (при този режим домофона на абоната не звъни); втория режим е тихо звънене и третия е нормално звънене на домофона.

домофонна система с код и чип

Аналогова аудиодомофонна система "TELEKOM", базов модел (който позволява прозвъняване и провеждане на разговор от входното табло до абонатите и отключване на входната врата от всеки домофонен апарат така и прозвъняване с втора мелодия от етажния звънец).

domofonna sistema

Аналогова аудиодомофонна система "TELEKOM", базов модел (който позволява прозвъняване и провеждане на разговор от входното табло до абонатите и отключване на входната врата от всеки домофонен апарат така и прозвъняване с втора мелодия от етажния звънец)в комбинация на самостоятелна вандало и влаго устойчив контролер-клавиатура за контрол на достъп. В допълнение с нея базовия модел на аналоговата система позволява на абонатите да си използват както индивидуални кодове така и чип-карти за отключване на входната врата.

kod kliuchalka

Вандалоустойчиева Аналогова аудиодомофонна система "BETAMARK", базов модел (който позволява прозвъняване и провеждане на разговор от входното табло до абонатите и отключване на входната врата от всеки домофонен апарат така и прозвъняване с втора мелодия от етажния звънец).

домофонна система betamark

Самостоятелен вандало и влагоустойчив контролер- клавиатура за контрол на достъп, с който живущите си отключват входната врата както с индивидуални кодове така и с чип-карти.

кодова брава снимка

Аналогова аудиодомофонна система "TELEKOM", базов модел (който позволява прозвъняване и провеждане на разговор от входното табло до абонатите и отключване на входната врата от всеки домофонен апарат така и прозвъняване с втора мелодия от етажния звънец)в комбинация на самостоятелна контролер за контрол на достъп. В допълнение с нея базовия модел на аналоговата система позволява на абонатите да си използват чип-карти за отключване на входната врата.

домофони с чип